Üye Girişi



Kimler Sitede

Şuanda 125 konuk çevrimiçi

Anketler

Göynük'te yapılması gereken öncelikli iş nedir ?
 


Tasarım ve Programlama:
Koroglu Host Köroğlu Hosting
Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Ertuğrul Günay ilçemizi ziyaret etti PDF Yazdır e-Posta
Başkanımız Ertuğrul Günay, Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun,Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Ak Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın ve yanında bulunan heyeti İlçe Kaymakamı Haluk Çakmak, Belediye Başkanımız Kemal Kazan,Ak Parti ilçe Başkanı Mustafa Bayraktar, İlçe daire amirleri ve sivil toplum örgütü temsilcileri karşıladı.

            İlk olarak Akşemsettinoğlu konağını ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ve yanında bulunan heyet Konak işletmecisi Temel Akşemsettinoğlu’ndan tarihi konak hakkında bilgiler aldı. Burada bir süre Belediye Başkanımız Kemal Kazan ve yetkililerle sohbet eden Bakan Günay’a Belediye Başkanımız Kemal Kazan ilçemizde yapmış olduğu çalışmalar ve restorasyonlar hakkında bilgi verirken, yapılacak çalışmalar için Bakanımızdan destek istedi. Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Ertuğrul Günay Belediye Başkanımız Kemal Kazan’a yapılacak çalışmalar için yardım ve destek sözü verirken, Akşemsettinoğlu konağında yenilen yemeğin ardından Akşemseddin Hz. Türbesi ve Gazi Süleyman Paşa Hamamını ziyaret etti.

            Akşemseddin Hz. Türbesi ve Gazi Süleyman Paşa hamamı hakkında yetkililerden bilgi alan Bakan Günay buradan restorasyonu bu yıl içinde tamamlanan tarihi çınar altı çay bahçesinde ilçe halkıyla bir araya geldi. Bura da halk ile bir süre sohbet eden Bakan Günay, ardından Göynük Belediyesi Yöresel El Sanatları Atölyesini ziyaret etti.

            Bir süre Yöresel El Sanatları Atölyesinde çalışan hanımlarımızla sohbet eden Bakanımıza İlçe Kaymakamı Haluk Çakmak ve Başkanımız Kemal Kazan yöresel el sanatları atölyesinde yapılan ürünlerden hediyeler takdim ettiler. Bakanımız Göynük Belediyesi Yöresel El Sanatları Atölyesine yaptığı ziyaretin ardından ilçemizden ayrıldı.