Üye Girişi



Kimler Sitede

Şuanda 1 konuk çevrimiçi

Anketler

Göynük'te yapılması gereken öncelikli iş nedir ?
 


Tasarım ve Programlama:
Koroglu Host Köroğlu Hosting
Yeni ilçe devlet hastanesi Tapusu alındı PDF Yazdır e-Posta
Sağlık İl Müdürü Dr. Dursun Koç, 15 yataklı olarak Göynük halkına hizmet verecek olan Yeni Göynük İlçe Hastanesinin inşası için gerekli olan alandaki yer sorunu problemlerinin çözüme kavuşturulduğunu söyledi.

Dursun Koç, Yeni Göynük İlçe Hastanesi yer çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada; “Orman Bölge Müdürlüğümüz tarafından hazine arazisinin yanındaki ormanlık alandan da bir miktar arazinin tahsisi yapılarak hastane kurulum alanı genişletilmiştir. Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan’ın da ciddi katkıları sonucunda yeni Göynük İlçe Hastanesinin tapu işlemleri yapılmıştır.

Sağlık Bakanlığımız İnşaat Onarım Daire Başkanlığı tarafından Yeni Göynük İlçe Hastanesinin planlanan binası 2011 yılında TOKİ tarafından ihale süreci başlatılarak aynı yıl hizmete girecektir.

Göynük halkına sağlık hizmetinin daha geniş alan kurulumuyla sağlanacağı Yeni Göynük İlçe Hastanesi tapusuna kavuşmuştur. Hem Göynük Belediye Başkanımıza hem de Orman Bölge Müdürümüze katkılarından dolayı teşekkür ederiz.” diye konuştu.